Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Wismar

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Wismar, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Wismar

Du vil finde Wismar i Nordtyskland, lige ud til Østersøen, og det er en by, der er gennemsyret af historie. Samfundet blev etableret som by i det 13. århundrede og blev udviklet takket være strategiske partnerskaber med andre byer for at forsvare sig mod pirater i Østersøen. Skønt det er en havneby, har vægten historiske været på uldproduktion, og dette har været med til at holde byen velstående gennem årene, selv i hårde tider.

Selvom krigen ødelagde meget af Wismar, ligger der stadig en række historiske bygninger, man kan nyde. Der er også meget andet at se og gøre i Wismar – lad os kigge på det!

Wismar har et kæmpe torv

Et af de klassiske elementer i ethvert europæisk samfund er et stort torv, og Wismar har et af de største i den nordlige region med over 10.000 kvadratmeter. Markedspladsen har også de elementer, men forventer at se på et kæmpetorv, såsom gotiske bygninger eller facader fra det 14. århundrede, der afspejler det 19. århundredes jugendstil. Det er dog torvets midtpunkt, vandkunsten, der er meget iøjnefaldende.

Når du slentrer langs de brostensbelagte gader, kan du sagtens ende på den Historiske Rådhus Udstilling. Den ligger i den nordlige ende af pladsen og blev bygget i begyndelsen af ​​det 19. århundrede. Udstillingen ligger i kælderen af ​​boligerne, der stadig er i virkelig god stand, og det giver fantastiske fotomuligheder.

For at få et glimt af denne bys gamle fundamenter, skal du tage over til St Marien kirketårnet. Det er det eneste, der er tilbage af den store gamle kirke, og det tårner sig op over byen. Nederst i ​​tårnet er der en udstilling om, hvordan kirker blev bygget i løbet af middelalderen, men belønningen er, at man kan klatre op og se og en fin udsigt over byen. Det er dog kun åbent til at komme op i toppen et par gange om dagen, så planlæg dit besøg med omtanke.

Wismar har nogle fantastiske valgmuligheder for lokalt køkken

Hvis du leder efter en menu, hvor du kan smage på alt godt fra Østersøen, skal du tage og spise et måltid på Alter Schwede. Bordene ude foran har udsigt over den store markedsplads, og du vil finde en række retter med sild, der alle er helt vidunderlige. Øverst på ​​listen er urtekartofler med ål, men deres malle med hjemmelavet sennepssovs er også et fantastisk alternativ.

Zum Weinberg byder på en mere klassisk madoplevelse, der grænser mod haute cuisine, hvis du gerne vil have et lidt mere stilfuldt måltid. Oplevelsen i sig selv virker meget formel, da restauranten ligger i et renæssancehus med blyindfattede ruder og stengulve. Rippenbraten er højdepunktet på menuen her.

Med alle disse fantastiske muligheder er Wismar en bemærkelsesværdig by, hvor det er værd at tilbringe en ferie af hvilken som helst længde. Planlæg din rejse, så kan du være sikker på at få den afslappende ferie, du har brug for.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Wismar Tourist Information

Am Markt 11
23966 Wismar

T: +49 03841 251 3025
F: +49 03841 251 3091

www: website link

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Wismar
clear sky
2.6 ° C
5 °
1.3 °
90 %
2.7kmh
6 %
tirs
6 °
ons
5 °
tors
2 °
fre
2 °
lør
1 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Wismar
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Wismar #iWismar #VisitWismar #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her