Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Wolfsburg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Wolfsburg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Wolfsburg

Wolfsburg ligger i Niedersachsen regionen i Tyskland, lige ved Aller floden. Det unikke ved byen er at den, takket være sin blomstrende bilindustri, er den rigeste by i landet. Wolfsburg er både hjemsted for Volkswagen og verdens største bilfabrik. Autostadt, som befinder sig lige ved siden af bilfabrikken, er et populært første stop for besøgende i Wolfsburg, da det byder på adskillige udstillinger som omhandler den lokale autoforhandling. Her kan man som kunde hente sin nye bil eller tage på en fabriksrundvisning.

 Wolfsburg er hjemsted for adskillige historiske slotte

En af de bedste ting ved byen er at den altid har haft en vis indflydelse på regionens historie. Af denne grund blev der bygget mange slottet omkring Wolfsburg for at beskytte de lokale interesser. Et af de bedste eksemplarer er Schloss Wolfsburg, hvilket er et Weserrenæssance slot som blev bygget i det 13. århundrede. Det er et af byens landmærker og dets eksistens blev dokumenteret for første gang i 1302. Inde i slottet findes der to kunstmuseer samt statsmuseet.

Hvis du gerne vil nyde en klassisk middelalderslotsoplevelse bør du besøge Burg Neuhaus. Det bedste ved slottet er voldgraven fra det 14. århundrede. Regeringen har ejet grunden siden 1981.

Dit sidste stop på slotsturen i Wolfsburg er Schloss Fallersleben som stod færdig i år 1551. Slottet byder på et museum, slotssøen, en gammel kirke som er dedikeret til Skt. Michael, og et gammelt bryggeri som stadig er i brug. Museet er dedikeret til tysk litteratur og demokrati fra det 19. århundrede og giver et indblik i hvordan hverdagslivet engang var. Det er også muligt at se nogle af fundamentets udgravninger, selvom disse er dækkede med glas for at beskytte dem.

Der er også andre museer at besøge

Selvom mange betragter Wolfsburg som en virksomheds by er der adskillige museer som er et besøg værd når du befinder dig i byen. En af de bedste af slagsen er Phaeno som er dedikeret til fysik- og videnskabsudstillinger. I denne smukke glas- og cementbygning er der mere end 300 forskellige interaktive udstillinger som hele familien kan nyde. Museet er en del af Autostadt.

Hvad er der ellers at lave i Wolfsburg? Autostadt byder på adskillige aktiviteter, såsom et planetarium, et vandski opholdssted, og et privat kunstmuseum som specialiserer i moderne kunst. Kunstmuseet åbnede i 1944 og udstiller Fernand Legers kunstværker. Derudover er der regelmæssige moderne kunstudstillinger som inkluderer videoer, fotografi, og endda skulpturer som er blevet malede over.

Det er vigtigt at huske på at Wolfsburg ikke engang er hundrede år gammel, så de ældre dele af byen kommer fra de ejendomme som stod der længe for Volkswagen opbyggede byen for at støtte dens industrielle vækst. Hoffman Museet giver et interessant indblik i regionens historie – ikke kun byens – og fortæller lidt om manden som skrev teksterne til Tysklands nationalsang. Dette museum befinder sig i Fallersleben.

Er du på udkig efter underholdning mens du er i Wolfsburg?

Rige byer byder som regel på fantastiske spisesteder. Når du sætter fod i den lille restaurant ved navn Vini D’Italia Maronne vil du med det samme føle at du har fundet det rette sted. Den lille italienske restaurant ligner en vinbutik udefra, så den er let at overse. Der serveres antipasti og salater det meste af tiden og den daglige frokostmenu er også meget lækker. Der er nye tilbud hver dag, men hvis du gerne vil spise her om aftenen skal du planlægge et tidligt måltid. Restauranten lukker klokken 20.

Et besøg til Tyskland er aldrig fuldendt før du har besøgt mindst én autentisk ølstue, hvilket er præcis hvad der tilbydes i Altes Brauhaus som befinder sig tæt på Fallersleben. Bryggen er fantastisk, maden er mættende, og du kan spise så mange sauerkraut at du vil se tilbage på dit besøg i byen med et smil på læben.

En sidste mulighed er Aalto Bistro som udgør en del af Kulturhus oplevelsen. Atmosfæren er afslappet og der er adskillige retter med pasta, fisk, og skaldyr at vælge imellem. Hvis vejret er godt kan du spise udenfor, hvorfra du kan se kunstmuseet. Restaurantens pizzaer og salater er lækre og priserne er noget mere overkommelige end man lige skulle tro.

Uanset om du gerne vil fragtes til tops (og derefter til bunds) i et 46-meter højt tårn ligesom en ny bil eller få lidt praktisk erfaring med moderne videnskab er Wolfsburg et fantastisk sted at tage på ferie. Alt fra Austostadts moderne vidundere til regionens slottes gamle intrige gør at der altid er noget nyt at se og lave i byen. Af denne grund er det en fantastisk idé at tage til Wolfsburg på din næste ferie!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Wolfsburg Turistinformation

Willy-Brandt-Platz 3
38440 Wolfsburg

T: +49 05361 89993 00
F: +49 05361 89994 94

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Wolfsburg
scattered clouds
3.7 ° C
5.5 °
2.8 °
79 %
3kmh
26 %
tirs
7 °
ons
6 °
tors
3 °
fre
2 °
lør
-0 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Wolfsburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Wolfsburg #iWolfsburg #VisitWolfsburg #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her