Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Wroclaw

Polen

#Polen Togrejser til Polen Find information og inspiration om togrejser til Polen på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Polen. Visit Poland Polens historie...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Wroclaw, Polen

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Wroclaw

Wroclaw er den største by i det vestlige Polen og er en bastion for polsk kultur. Hvis du nogensinde har besøgt de polske kvarterer Chicago, har du fået bare en lille forsmag på, hvad du vil opleve med et besøg i Wroclaw.

Wroclaw, der først er nævnt i historien som by i år 1000, har været genstand for ustabilitet i den polske region i hundredevis af år, da den ikke kun var en del af Reformationsbevægelsen, men var også centralt involveret i Napoleonskrigene. Inden den tid var byen også blevet fuldstændigt genopbygget efter et ødelæggende jordskælv i midten af ​​det 15. århundrede. Arkitektur entusiaster vil elske de forskellige stilarter, der kan dateres tilbage til det 13. århundrede, men selve byen er mere kendt for sine professionelle sportshold nu om dage.

Få alt, hvad du har brug for, på Markedspladsen

Fra restauranter og barer til kirker, der kan dateres tilbage til det 13. århundrede, vil mange mennesker opdage, at et besøge på Markedspladsen er højdepunktet ved deres besøg i Wroclaw. Ligegyldigt hvornår du besøger pladsen, vil du altid finde noget at lave. Måske vil du gerne gå lidt på indkøb i en specialforretning. Måske har du bare lyst til at snuppe en drink om eftermiddagen, mens du ser kampen. Pladsen er endda åben sent om natten, hvis klubscenen er noget, du vil være vild med at deltage i. Stedet er velholdt med utrolige arkitektur, så husk at bringe dit kamera… og din tegnebog.

Du må ikke gå glip at et besøg i Den Gamle By

Med dens gammeldags brostensbelagte gader, skal du nok finde så mange skjulte perler, hvis du tager en spadseretur i den gamle bydel, at du ikke vil ane, hvad du skal stille op med dig selv. Den er renoveret for at genvinde den charme, som byen havde forud for det kommunistiske styre, og der er restauranter og barer i massevis. Sørg for at finde den 24 timers vodka bar, der serverer drikkevarer til blot 1 euro hver! Tag et billede ved springvandet, tænd et lys i kirken, og sørg for at du har et par timer tilovers til at gå på opdagelse. Åh ja – og tag dine gode sko med!

Få din arkitektur lyst styret med et besøg på rådhuset

Med dets dusinvis af spir vil du kunne se rådhuset, når du besøger Markedspladsen. Siden det ligger i en trafik frizone, får du masser af foto muligheder, mens du går på opdagelse uden for bygningen. Betalte ture i rådhuset fås også for dem, der er interesserede, og selve bygningen indeholder en bar, der giver dig mulighed for at nyde lidt Solyanka suppe med en øl eller to. Absolut noget, du skal se, før du forlader Wroclaw.

Wroclaw er en af ​​de smukkeste byer i Polen, om ikke i verden. Hvor nyt møder gammelt, hvor der er kultur i massevis, hvor lidenskab deles frit, Wroclaw er et sted, hvor du kan blive forelsket, være forelsket, og elske, hvad der er omkring dig. Tag dig ekstra tid til at være i denne by, for når du sætter fod i den vil du indse, at det er noget, du får brug for.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Wroclaw Turistinformation

Centrum Informacji Turystycznej
ul. Piłsudskiego 105
50-048 Wroclaw

T: +48 519 509 337

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

PKP Polskie Koleje Państwowe

De polske statsbaner Polskie Koleje Państwowe S.A. Centrala Al. Jerozolimskie 142A, 02-305 Warszawa Website Tog i Polen I Polen finder du et godt udbygget jernbanenet og du kan komme til næsten...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Wrocław
clear sky
19.9 ° C
20.6 °
17.7 °
87 %
1.5kmh
0 %
tirs
30 °
ons
31 °
tors
31 °
fre
25 °
lør
22 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
WROCLAW
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#poland #visitpoland #wroclaw #iwroclaw #visitwroclaw #Polen #Breslau