Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Würzburg

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Würzburg, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Würzburg

Hvis du sidder inde med en ubestridelig lyst til at opleve Bayern, så anbefaler vi et besøg til Würzburg. Her kan du få et autentisk indblik i hvordan det har været at bo i regionen lige siden middelalderen. Marienberg fæstningen vogter stadig over byen. Fæstningen og Den Gamle Bro er nogle af de primære turistattraktioner Würzburg har at byde på.

Det er ikke uden grund, at Würzburger Residenz er beskyttet.

Den fyrstebiskoppelige bygning blev genopbygget fra bunden efter verdenskrigene, men er stadig et pragteksemplar på 1800ernes charme. Bygningen er hjemsted for en verdenskendt baroktrappeopgang og dens tre primære attraktioner er en kirke, verdens største kalkmaleri, og Kejserhallen.

Flere end 700 kunstværker på udstilling på Katedralmuseet.

De større museer i Würzburg anerkendes oftere end Katedralmuseet, men det betyder ikke, at de større museer er bedre. Værker fra de sidste 1.000 år udstilles på Katedralmuseet, heriblandt moderne kunst og gamle mesterværker, så det er en helt unik oplevelse.

Schönbornkapelle i Würzburg Katedral er interessant.

Würzburg er hjemsted for verdens største samling af Tilman Riemenschneiders værker, hvoraf to kan findes i katedralen. Derudover byder katedralen også på et sidekapel udsmykket med menneskeknogler (dog er det den falske af slagsen). Det er et af de mest religiøse steder du kan besøge i hele Europa.

At besøge Würzburg er næsten ligeså godt som at rejse tilbage i tiden. Uanset hvor man vender øjet vil man støde på noget som fanger ens opmærksomhed, hvilket naturligvis betyder, at man umuligt vil kunne holde ferie i byen uden at opleve en masse spændende.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Würzburg Turistinformation

Falkenhaus
Marktplatz 9
97070 Würzburg

T: +49 0931 3723 98

www: website link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Bremen – Hannover – Würzburg

Førerkabine tur Bremen over Hannover, Göttingen, Bebra, Fulda til Würzburg.  

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Wurzburg
clear sky
20.6 ° C
22.4 °
20.6 °
55 %
2.4kmh
8 %
tirs
30 °
ons
31 °
tors
25 °
fre
22 °
lør
24 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Wurzburg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Wurzburg #iWurzburg #VisitWurzburg #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her