Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Xanten

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Xanten, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Xanten

Xanten ligger i det vestlige Tyskland og er kendt for sin arkæologipark, som er en af verdens største friluftsmuseer. Det tiltrækker næsten én million besøgende hvert eneste år. Byen er også hjemsted for et udvalg af kunstige søer som er værd at udforske, hvilket betyder, at det er en unik destination for dig som elsker vandsports og historiske jagtmuligheder. Der er også en katedral og adskillige museer du frit kan udforske.

Den romerske historie i Xanten er yderst veldokumenteret. Romerne brugte byen som en base i deres Germania missioner og indtil basens ødelæggelse i 70 evt. var den beboet af op til 10.000 soldater. Et par år senere etableredes en anden romersk lejr, som til sidst hjalp Marcus Traianus med at kolonisere byen. Byen har været beboet uafbrudt siden da.

Arkæologiparken byder på et romersk museum med rekonstruerede eller genopbyggede bygninger som viser, hvordan en romersk koloni og militærlejr så ud. Der er et aktivt arkæologisk projekt som du vil kunne se på en guidet tour. Der er flere end 2.500 udstillinger på grunden, heriblandt en kopi af et romersk bad.

Konstruktionen af Xanten katedral påbegyndtes i 1263 men blev først fuldendt 300 år senere. Den er hjemsted for et gotisk skib med fem gange, men mangler helt et ambulatorium. Det siges, at katedralen er opkaldt efter den thebanske legion som nægtede at ofre til de romerske guder. Xanten er en unik feriedestination i Tyskland og det er ikke kun på grund af dens navn. Hvis du elsker historie og gerne vil ud at udforske er det den perfekte destination

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourismus Nordrhein-Westfalen

Tourismus NRW e.V.
Völklinger Straße 4
40219 Düsseldorf

T: +49 (0) 211 91 320 500
F: +49 (0) 211 91 320 555

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Xanten
scattered clouds
22.6 ° C
24.7 °
20.8 °
59 %
4.2kmh
37 %
tirs
30 °
ons
21 °
tors
26 °
fre
27 °
lør
24 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Xanten
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Xanten #iXanten #VisitXanten #NorthRhineWestphalia #VisitNRW #DeinNRW #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her