Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Zadar

Kroatien

#Kroatien I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Zadar, Kroatien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Zadar

Den uimodståelige dalmatiske kyststrækning giver dig det bedste Kroatien har at tilbyde. Et område spækket med spændende historie og en massiv kulturarv, som sammen med de fantastiske strande og den afslappede atmosfære, smeltes sammen til en mindeværdig Zadar ferie.

Byen Zadar er midtpunktet i et område præget af lækre resorts og storslået natur. Her kan du gå på opdagelse i Kroatiens unikke fortid, besøge de mange historiske seværdigheder og dykke dybere ned hos de spændende museer. Du kan også dykke i det azurblå og solglimtende adriaterhav, som sammen med det pragtfulde kroatiske øhav danner scenen for nogle af verdens smukkeste solnedgange.

Skønne resorts ved Adriaterhavet

Regionens kulturfyldte hovedby giver det perfekte udgangspunkt for de mest forrygende oplevelser som ferie Zadar . Mens du har kortere til de dejlige sandstrande fra de stemnigsfyldte resortområder ved Petrcane og Beograd.

Petrcane er en hyggelig lille fiskerlandsby 12 kilometer nord for Zadar, hvor du trods de mindre forhold finder mange gode restauranter og cafeer nær den charmerende bugt. Byen er ligeledes kendt for sine mange festivaller, der er elsket i hele ferie Zadar.

Længere syd på langs kysten findes Beograd, eller Biograd na Moru som den lokalt hedder – ‘Den hvide by ved havet’. Her er liv og atmosfære langs den bedårende havnepromenade og den hyggelige marina.

Oplev kontrastfyldte Zadar

Ferie Zadar er et studie i kontraster. Fra den romerske arkitektur og perler som rundkirken St. Donats og Anastasia katedralen, til de hyper moderne monumenter langs havnen. Gå ud på den smukt beliggende halvø der huser den gamle bydel, og til havnen hvor de gigantiske krydstogtskibe lægger til kaj. Her kan du både se og høre naturens kræfter, via monumenterne ‘Havets Organ’ og ‘En Hilsen til Solen’. Hør bølgerne ‘spille tuba’ og se solens stråler omdannet til et futuristisk lysshow, på den enorme glascirkel støbt ned i fliserne. Find en café og smag på den populære lokale likør – Maraschino.

Fra Petrcane har du kun en kort køretur til den historiske by Nin, hvis centrum dannes af en lille halvø midt i den indre bugt. Besøg de historiske kirker og gå en tur langs de smukke sandtanger der omkranser bugten.

En af de mest populære strande som ferie Zadar har at byde på er Drazica Beach nær Beograd. Den sandede spids og den nærliggende lille bugt er begge magneter for solhungrende turister. I en vidunderlig kulisse af grønt og blåt – de smukke træer som kontrast til Adriaterhavet.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Zadar Turistinformation

Jurja Barakovića 5
23000 Zadar

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

HZ Hrvatske željeznice

De kroatiske statsbaner HZ (Hrvatske željeznice) Strojarska  cesta 11 Zagreb Kroatien T: +385 1 3782 583 Website Tog i Kroatien De kroatiske jernbaner har ikke noget stort skinnenet, men der er fine...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Zadar
scattered clouds
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
62 %
3.1kmh
40 %
man
14 °
tirs
15 °
ons
15 °
tors
15 °
fre
15 °

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Togrejser og køreplaner
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #zadar #izadar #visitzadar #Kroatien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her