Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Zagreb

Kroatien

#Kroatien I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Zagreb, Kroatien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Zagreb

Zagreb er en smuk og livlige by, med flere museer per kvadratmeter end noget andet sted, en rig cafe kultur samt mange andre attraktioner. Ved at gå en tur langs de brostensbelagte gader omgivet af klassiske indrettede bygninger, føles det ofte som om du er i en by fra middelalderen. Så hvorfor ikke tage et skridt tilbage i tiden og oplev det vidunderlig Zagreb? De to bedste områder, hvor du kan blive involveret i livet i Zagreb er de øvre og nedre dele af byen. Her finder du et udvalg af barer, restauranter, caféer, museer og teatre. Hvis du kan lide at komme ud omkring i den friske luft så er der masser af naturparker i nærheden af hovedstaden i Kroatien.

Zagreb er hjemsted for mange museer, så det kan blive svært at vælge et, der passer til dig! Men Arkæologi Museet er et besøg værd, for der finder du egyptiske mumier, monumenter fra Grækenland og Rom, blandt de mange herligheder.
Kan du lide trængsel og travlhed i gademarkederne? Hvorfor så ikke besøge Dolac marked? Over 80 år gammel, er dette meget populære mad marked et ‘must see’.
Medvednica Park, er tæt ved Zagreb og tilbyder turister en mulighed for at bevæge sig langs træbevoksede stier samt besøge middelalderlige slotte.

Kunstmuseet er Zagreb største museum. Det rummer noget af det bedste værk fra Kroatiens nulevende kunstnere og virkelig viser, hvad Kroatien har at tilbyde kunstverdenen. Besøg Tkalciceva gaden for at se traditionel håndværk og det blomstrende erhvervslivet. Der er mange restauranter, cafeer og butikker du kan nyde. Zagreb har masser af parker som du kan besøge, men en af ??de bedste skulle være Maksimir Park. Den går helt tilbage til det 18. århundrede; i denne park kan du se en blanding af egeskov, dekorative blomsterbede og monumenter.
Kroatien har en fantastisk levende musik scene, og hvis du kan lide jazz så er Zagreb Jazz Festival i November lige noget for dig. Hvis du har lyst til noget lidt mere tempofyldt, bør du overveje at se Snedronningen Trophy i Januar, en enorm World Cup Slalom begivenhed.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Zagreb Turistinformation

Kaptol 5
10000 Zagreb

T: +385 1 48-98-555

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

HZ Hrvatske željeznice

De kroatiske statsbaner HZ (Hrvatske željeznice) Strojarska  cesta 11 Zagreb Kroatien T: +385 1 3782 583 Website Tog i Kroatien De kroatiske jernbaner har ikke noget stort skinnenet, men der er fine...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Donji grad
light rain
23 ° C
23.3 °
21.1 °
59 %
4.6kmh
20 %
tirs
32 °
ons
35 °
tors
37 °
fre
31 °
lør
27 °

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ZAGREB
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #zagreb #izagreb #visitzagreb #Kroatien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her