Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Zaragoza

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Zaragoza, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Zaragoza

Når folk tænker på Zaragoza, er det første, der falder dem ind, Fiestas del Pilar, som er en af ​​de mest berømte festivaler i hele landet. Den er opkaldt efter byens skytshelgen, og festivalen finder sted i ugen af den ​​12. oktober, og der foregår en række konkurrencer, messer og arrangementer i hele byen.

Hvis du ikke er i Zaragoza i oktober, vil du få brug for et par ideer til at hjælpe med at dig udfylde din rejseplan. Med romersk, arabisk, og iberisk indflydelse, der alle hører hjemme her, vil du opdage, at der venter dig et væld af eventyr, du kan nyde. Lad os se på det!

Aljaferia Paladset er alletiders sted at begynde din ferie

Dette befæstede middelalderlige islamiske palads blev bygget i det 11. århundrede og afspejler den sande rigdom, regionen opnåede. Det er Spaniens fineste bygningsværk fra denne æra, og selv om der er andre, der overstråler det, føler man ægte stolthed, når man ser det indviklede håndværker, der er findes inden for fæstningsværkets mure.

Da romerne erobrede området fra ibererne, slog de sig ned på et sted kaldet Caesaragusta, så veteranerne fra de kantabriske krige ville have et sted at bo. Dette var et stærkt område for romer riget lige fra dets grundlæggelse omkring 25 BC, og det så aldrig forfald som andre romerske bosættelser, da riget krakkede omkring det 5. århundrede. Goterne overtog samfundet på fredelig vis, og dette har gjort, at en række ruiner for denne æra, især det romerske teater, forblev stort set intakte.

La Seo Cathedral er også højt oppe på listen over udforskningsmuligheder, hvilket skyldes dens rødder i det gamle romerske forum. Katedralen er en del af den større UNESCO Verdensarvslokalitet i Zaragoza, og du har chancen for at fordybe dig i forskellige vigtige forhold. Arkitekturen er fantastisk og håndværket er visuelt imponerende – dette alene er hele rejsen værd!

Hvorfor ikke få en autentisk smag af Zaragoza?

Hvis du ønsker at nyde en smagsoplevelse, der med stor succes er blevet reduceret til sine helt grundlæggende elementer, så vil den El Rincon de Aragons aragonsk inspirerede menu være lige det sted, du skal hen og spise. De gør noget meget specielt med lammekam der, som komplimenteres af en enkel kartoffel garniture, der klæder måltidet på en overraskende velsmagende måde.

For en mere international oplevelse, ligger der også en fremragende gastropub i Zaragoza. Den hedder Mery Limon og menuen er faktisk delt i tre adskilte sektioner. Der er også en daglig menu, som dækker det bedste af spansk køkken, men hvis du ønsker en smag af New York, mens du er i Zaragoza, kan du også få det her.

Zaragoza har mange gamle vidundere og moderne toner, som du kan nyde på dit eventyr hertil. Planlæg din rejse i dag, så vil du helt sikkert blive imponeret over alt, hvad dette gamle samfund står klar til at tilbyde dig!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Zaragoza

Aenida Pablo Ruiz Picasso 63-A
3ª Planta, Oficina 3-D
50018 Zaragoza

T: +34 976282181

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Cerbere – Zaragoza

Førerkabine tur fra Cerbere / Portbou (FR) til Zaragoza / Corbera Alta Tider 7:23, 8:48 portbou (Frankrig) 2:30:53, 2:34:25 rubí (Barcelona) 3:22:11, 3:23:53 sant Vicent de calders (Tarragona) 4:04:42,...

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Zaragoza – Canfranc

Førerkabine tur fra Zaragoza til Canfranc  

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Zaragoza
few clouds
10.2 ° C
11 °
8.4 °
82 %
1.3kmh
20 %
tirs
13 °
ons
12 °
tors
11 °
fre
13 °
lør
9 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Zaragoza
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Zaragoza #iZaragoza #VisitZaragoza #Aragon #RinconesSingulares #CercadeCasa #MuéveteconResponsabilidad #Spain #VisitSpain #Spanien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her