Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Zug

Schweiz

#Schweiz Togrejser til Schweiz Find information og inspiration om togrejser til Schweiz på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Schweiz. Visit Switzerland Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Zug, Schweiz

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Zug

Zug ligger ved søen af samme navn. Søen har altid gjort det muligt for folk at tjene til føden og give familien mad på bordet. I dag er den lille by en populær ferie og forlystelses destination, hvor nattelivet blandt andet byder på masser af fantastisk kirsch. Der er 3 forskellige museer i Zug, som fokuserer på præhistorien, kulturel historie, og kunst. Det Præhistoriske Museum byder besøgende på et indblik i regionens arkæologiske fund. Det Kulturelle Historiemuseum er derimod et sted hvor man kan lære mere om historien i Zug – og Kunstmuseet byder på et væld af udstillinger året rundt.

Zug har lidt af det hele. Byen er omringet af bjerge men byder alligevel på en nydelig flodpromenade. For, at det ikke skal være løgn byder byen også på fantastiske panoramaudsigter og diverse landskaber, som er helt fantastiske. Hvis du gerne vil bruge en eftermiddag på at slappe af bør du besøge Choller naturpark, som byder på nogle uforglemmelige panoramaudsigter. Husk dit kamera!

Der ligger to biblioteker i byen som begge er nationale kulturarvssteder. Derudover er de præhistoriske bosættelser på Unescos verdensarvsliste. Zugs attraktioner byder på vidt forskellige ting, så der ligger altid noget unikt i vente. Det er som regel bedst at tage toget til Zug, da byen har jernbaneforbindelser med byer i både Schweiz og Italien. Hvis du gerne vil se byen på en anderledes måde kan du tage på en bådrundfart.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SBB Schweizerische Bundesbahnen

De schweiziske statsbaner SBB CFF (Schweizerische Bundesbahnen / Chemins de fer fédéraux suisses) Hilfikerstrasse 1 3000 Bern 65 Schweiz Website Tog i Schweiz De schweiziske jernbaner har et virkeligt godt jernbanenet og de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Zug
overcast clouds
14.8 ° C
18.4 °
11.7 °
92 %
0.5kmh
90 %
tors
21 °
fre
21 °
lør
25 °
søn
29 °
man
23 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Zug
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Zug #iZug #VisitZug #Switzerland #VisitSwitzerland #Schweiz

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her