Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Zürich

Schweiz

#Schweiz Togrejser til Schweiz Find information og inspiration om togrejser til Schweiz på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Schweiz. Visit Switzerland Der er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Zürich, Schweiz

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Zürich

For mange er Zürich den første tanke, der falder folk ind, når de tænker på Schweiz. Denne vidunderlige by er landets største by og den er også hovedstaden.

Byen ligger på bredden af søen af samme navn, og er også et af verdens primære finansielle centre. Zürich har aldrig været stået tilbage for at sky eventuelle kontroverser, efter at have holdt sig neutral i de fleste krige i regionen, og var helt tilbage til middelalderen en bastion for tilflugt for den protestantiske bevægelse.

I dag har Zürich mange seværdigheder, der ligger langs Limmat floden. Det er nemt at finde, fordi det ligger næsten halvvejs mellem togstationen og søen. Museer, kirker og haver venter alle på din ankomst! Lad os tage et kig på bare et par stykker af dem, som du kan føje til din rejseplan i dag!

Zürichs haver er opsigtsvækkende!

I mange byer er haver eller parker i bedste fald ofte bare en eftertanke. I Zürich er der fire primære haver, der giver besøgende muligheden for at nyde en smuk solrig dag i Schweiz i fulde drag. Hvis du har mulighed for at besøge alle fire haver, så gør det! Men hvis du kun kan besøge én, anbefaler vi på det varmeste Uetliberg.

Den ligger lige vest for byen, på toppen af ​​den højeste bakke i området. Du kan komme op til toppen blot ved at tage toget fra hovedbanegården i midtbyen. Fra toppen har du en fantastisk udsigt over det omkringliggende område, og på en klar dag vil du endda være i stand til at se de schweiziske alper i det fjerne. Den botaniske have og dyreparken kan også varmt anbefales, og glem ikke de kinesiske haver, en gave fra Zürichs søster by.

Museerne i Zürich er nogle af de fineste i verden!

Du kan bogstavelig talt tilbringe en uge i Zürich med at besøge et nyt museum hver dag og føle, at du får nået en masse i løbet af din tid i denne by. Der er en række fantastiske museer, du kan nyde, mens du er her, men det bedste af dem alle er Kunstmuseet. Det er et af ​​de mest betydningsfulde museer i hele Europa, og indeholder mesterværker af nogle af verdens bedste malere, herunder Giacometti, Picasso og Munch.

For endnu en fantastisk oplevelse giver det schweiziske Nationalmuseum indblik livet gennem hele dette lands historie med omfattende artefakt udstillinger, møbler og endda farvet glas. Rietberg Museet har verdensomspændende flair, og her kan du se nogle af verdens største skatte gennem tiden, herunder bronze artefakter fra Tibet. Der er endda et museum tilegnet nordamerikanske indianerstammer, hvis du gerne vil lære om de først indbyggere på den anden side af kloden.

Planlægger du et besøg til Zürich inden længe? Hvis du gør det, må du heller ikke glemme de kirker og den majestæt, denne by også byder på! Der er bogstaveligt talt så meget at se og gøre, at du vil kunne fylde din rejseplan op lige så hurtigt som denne artikel blev fyldt op med anbefalinger! Én ting er sikker: du vil forelske dig i Zürich, det første øjeblik du ser den. Alene af den grund er det værd at tage en tur til denne by, uanset hvad det måtte koste.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Chur – Zurich

Førerkabine tur fra Chur til Zürich Tider Chur Landquart Maienfeld Bad Ragaz Sargans Mels Flums Walenstadt Mols Unterterzen Murg Mühlehorn Kerzenberg Tunnel Weesen Ziegelbrücke Bilten Reichenburg Schübelbach-Buttikon Siebnen-Wangen Lachen Altendorf Pfäffikon Freienbach SBB Bach Wädenswil Au Horgen Oberrieden Thalwil Zürich HB

Geneve – Zürich med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Geneve til Zürich optaget i august 2020 Rute 0:01:55 Geneve Aeroport 0:06:50 Geneve 0:10:25 Geneve Secheron 0:11:20 Chambesy 0:11:50 Les Tuileries 0:12:20 Genthod-Bellevue 0:12:50 Creux-de-Genthod 0:13:40 Versoix 0:14:10 Pont-Ceard 0:14:55 Mies 0:15:30 Tannay 0:15:55...

Luino – Flüelen – Zürich

Førerkabine tur fra Luino til Zürich over Flüelen  

SBB Schweizerische Bundesbahnen

De schweiziske statsbaner SBB CFF (Schweizerische Bundesbahnen / Chemins de fer fédéraux suisses) Hilfikerstrasse 1 3000 Bern 65 Schweiz Website Tog i Schweiz De schweiziske jernbaner har et virkeligt godt jernbanenet og de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Zurich
fog
15.7 ° C
17.1 °
14 °
93 %
0.5kmh
75 %
tirs
21 °
ons
24 °
tors
21 °
fre
21 °
lør
24 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Zurich
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Zurich #iZurich #VisitZurich #Switzerland #VisitSwitzerland #Schweiz

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her